Actueel

Innovatiepad in gebruik genomen

22 november 2017

Winkels Techniek droeg bij aan de ontwikkeling van het Innovatiepad in Enschede en installeerde onder andere de led-verlichting ten behoeve de lichtgevende boom en de multifunctionele bankjes langs het pad: bankjes met wifi, oplaadmogelijkheden en een voedingsaansluiting voor eventuele evenementen. De Techniek Achter Nederland (een initiatief van Techniek Nederland) schreef er een mooi artikel over! 

Twents innovatiepad: mooie proeftuin voor duurzame techniek

door: Marianne Dingemanse

In Enschede is op 20 september ‘Flow of Innovation’ in gebruik genomen. Langs dit energieneutrale innovatiepad tussen station Enschede Kennispark en de Universiteit Twente kunnen studenten en bedrijven de nieuwste innovatieve technieken laten zien.

Het 1 km lange Innovatiepad ‘Flow of Innovation’ is de nieuwe route voor wandelaars en fietsers vanaf NS-station Enschede Kennispark naar de Universiteit Twente, een voorheen onaantrekkelijke route langs een bedrijventerrein. Door het pad er tussendoor te laten kronkelen wil het speciaal opgerichte consortium van 5 bedrijven het gebied nog meer op de kaart zetten en de verbinding met de bedrijven versterken.

Lees het volledige artikel en bekijk alle foto's op de site van De Techniek Achter Nederland.

Innovatiepad in gebruik genomen
Terug
  • Delen:
Geschikte mensen die weten hoe in ziekenhuizen gewerkt moet worden
Fred Braker, ZGT Almelo - ZGT Ziekenhuis Almelo