Actueel

Uitbreiding bedrijfspand Zeton B.V.

10 maart 2020

Zeton B.V., wereldleider in het maken van geautomatiseerde pilot plants, breidt zijn bedrijfspand in Enschede uit met een extra productiehal. De bouw van de hal is begin 2020 gestart. Winkels Techniek is verantwoordelijk voor alle installatietechniek in en rondom het gebouw.

Zeton B.V. ervaart momenteel een sterke toename in de vraag naar pilot plants vanuit de chemische, farmaceutische en petrochemische industrie. Om deze vraag te beantwoorden wordt de nieuwe 20 meter hoge productiehal ‘High Bay 2’ gebouwd en de bestaande hal ‘High Bay 1’ geoptimaliseerd. Daarnaast wordt het pand voorzien van nieuwe kantoren, een kantine en kleedruimten.

Installatietechniek van A tot Z

Zeton B.V. produceert pilot plants die sterk variëren in grootte, van tafelformaat tot aan compleet zelfstandig opererende modulaire gebouwen. De bouw van een hal met dergelijke productieprocessen en bijkomende installaties, vraagt om een betrouwbare installateur die alle kernactiviteiten voor installatietechniek in huis heeft. Een mooie opdracht voor Winkels Techniek, die de volgende onderdelen installeert:

 • Sanitaire installatie
 • Verwarming
 • Luchtbehandeling
 • Koeling
 • Meet- en regelinstallatie
 • Licht- en krachtinstallatie
 • Verlichtingsinstallatie
 • Data en audio
 • Brandmeld, ontruiming, toegangscontrole, inbraak, CCTV en intercom

Bouwteamverband

Het project wordt uitgevoerd in bouwteamverband. Hierbij staan alle bouwteampartners continu met elkaar in contact en dat maakt het mogelijk om gezamenlijk een optimaal resultaat neer te zetten. Het gezamenlijk belang is het project te realiseren binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Dit doen alle partners door een transparante werkwijze en communicatievorm aan te houden, waarbij kwaliteit en klantwensen onveranderlijk centraal staan.

Winkels Techniek voert dit project uit als onderaannemer van Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V. Daarnaast bestaat het bouwteam uit: DOC17, Duria, Leferink architecten en Zeton B.V.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij bieden voor uw installatieproject, verduurzaming, nieuwbouw, transformatie of renovatie voor de industrie? Heeft u een vraagstuk voor installatietechniek of zoekt u een kundige installateur voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde projecten

Kernactiviteiten

 

Uitbreiding bedrijfspand Zeton B.V.
Terug
 • Delen:
Ik ben tevreden over de goede afspraken en duidelijkheid over prijs
Edwin Ophof - eigenaar Vital Centre - Vital Centre