Actueel

Maatregelen Winkels inzake het coronavirus

16 maart 2020

Voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties en om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn bij Winkels Techniek en Winkels I&S de afgelopen weken de nodige maatregelen getroffen.

Bezoek & overleg

Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar persoonlijk contact met klanten en relaties. Voor ieders gezondheid willen we op dit moment fysiek contact echter zoveel mogelijk voorkomen. Daarom werken onze medewerkers voor zover mogelijk thuis. Ook zijn vergaderingen afgezegd of is afgesproken het gesprek telefonisch of via videoconferencing te voeren.

Moet een overleg onverhoopt toch doorgaan, dan schudden wij op dit moment geen handen. Daarnaast houden wij ons natuurlijk aan de overige maatregelen zoals benoemd door het RIVM.

Werkzaamheden door onze monteurs

Onze monteurs komen misschien ook bij u thuis om belangrijke storingen op te lossen. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zullen zij bij aankomst nu geen handen schudden. Wij verzoeken u ook om 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers en hen de mogelijkheid te bieden om de handen te wassen met water en zeep. Heeft u een afspraak met ons gemaakt, maar heeft u last van koorts-, hoest- of andere verkoudheidsklachten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We plannen dan een nieuwe afspraak voor u in.

Continuïteit voor klanten

Alle huidige maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat wij onze klanten continuïteit kunnen blijven garanderen. Wij houden ons aan het advies dat het RIVM ons geeft en stellen onze maatregelen indien nodig continu bij. Uiteraard blijven onze productiviteit en kwaliteit van het niveau dat klanten van ons zijn gewend.

Gerelateerde onderwerpen

Maatregelen Winkels inzake het coronavirus
Terug
  • Delen:
De jarenlange ervaring en expertise werkt erg prettig
Antoinette Logtmeijer - Intermeco