Over ons

Winkels Techniek is een technisch dienstverlener die al jarenlang flexibele oplossingen biedt op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Vanuit diverse vestigingen in Oost-Nederland voorziet Winkels Techniek onder meer woningcorporaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie van techniek en diensten die concreet bijdragen aan hun succes.

Technisch excelleren

Techniek is een belangrijk middel om beter te presteren en doelen te bereiken. Winkels Techniek ondersteunt haar klanten hierbij door te excelleren op de gebieden elektrotechniekwerktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Met de nieuwste technieken en op basis van samenwerking creëren we complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan uw activiteiten. Beleef ons palet aan diensten en techniek waarmee u eindeloos mag variëren!

Samenwerking

Wij staan voor de integrale samenwerking en verbinding die ervoor zorgt dat de oplossing uw verwachtingen waarmaakt of zelfs overtreft. Wij zijn een totaal ontzorgende en integrale partij die gericht is op nauwe samenwerking met haar bouwpartners binnen de meest innovatieve contractvormen. Denk aan Design & Build-contracten of Design, Build & Maintain-contracten waarbij we in het voortraject constructief meedenken over de functionaliteit van een gebouw. Voorbeelden hiervan zijn de projecten bij Unipro en Stork Thermeq.

Vertrouwen speelde een sleutelrol in onze samenwerking. Winkels Techniek had alle kennis in huis om in co-creatie onze innovatieve ideeën en ambities waar te maken.

Maurice Beijk, Unipro

Verantwoordelijkheid

De mensen van Winkels Techniek geven het gezicht aan de kwaliteit die we dagelijks leveren. Uiteraard hebben zij de diepgaande technische kennis die u mag verwachten van een professioneel technisch dienstverlener. Het zijn met name de proactieve houding, de gedrevenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van onze mensen, van VMBO tot universitair niveau en van startend tot zeer ervaren, die ervoor zorgen dat opdrachtgevers 'fan' van Winkels Techniek worden en nooit meer de behoefte hebben aan een andere installatiepartner.

Een opvallend detail vond ik de sterke inhoudelijke kennis van de monteurs en hun proactieve houding. Vanuit hun eigen kennis zochten zij zelf naar oplossingen, namen deel aan discussies en probeerden fouten zelf te verhelpen.

Rik Nieuweweme, Ziekenhuis Groep Twente

Kwaliteit

Om uitstekend onderbouwde adviezen en vakwerk te kunnen leveren, investeert Winkels Techniek continu in de scholing van haar personeel. Hiermee staan zij borg voor technische kennis, kwalitatief maatwerk en een klantgerichte instelling. Onze organisatie kent een hoge mate van flexibiliteit door onze platte organisatie en korte lijnen, waarbij het klantbelang voorop staat.

Als familiebedrijf met historie gaan we voor langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers en ons personeel. Tot op topniveau zijn opdrachtgevers enthousiast over wat onze mensen weten neer te zetten. En daar zijn we trots op.

Eddy en Henk Winkels, Winkels Techniek

Innovatie

Winkels Techniek heeft de juiste kennis, kunde en knowhow in huis om ieder uitdagend project tot een succes te maken. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en mogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken, of het nu gaat om duurzaamheid, flexibiliteit of kostenbesparing. Als sparringpartner denken onze mensen met u mee en komen zij met optimale oplossingen voor uw situatie.

"Ik zie Winkels als een innovatieve en proactieve partij. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en komen met nieuwe ideeën en vormen. Dit is onmisbaar om goede aanbiedingen te maken en duurzaam te kunnen bouwen."

Dinand van den Berg, Goossen Te Pas Bouw

Compleet en geïntegreerd

Ons complete en geïntegreerde aanbod van techniek en diensten is mogelijk gemaakt door het samenvoegen van de drie gerenommeerde installatiebedrijven Hillen Installatietechniek B.V., Emsbroek Installatietechniek B.V. en Disselhorst Installatietechniek in het huidige Winkels Techniek. Hiermee bieden we de elkaar aanvullende expertises Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en ICT & Beveiliging aan onder één dak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Winkels Techniek voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Actueel

Collega genomineerd voor landelijke titel TopCoach
03 juli 2018
Collega Rudolf Ekkelboom, leidinggevend monteur bij Winkels, behoort tot de tien genomineerden voor de landelijke titel ‘TopCoach van het jaar’ in de categorie ‘grote bedrijven’. Een geweldige waardering voor zijn werk...
Lees verder
12 collega's starten met BHV-opleiding
15 juni 2018
Afgelopen donderdag zijn 12 collega's gestart met hun BHV-basisopleiding. De onderdelen eerste hulp en reanimeren stonden op het programma. Winkels Techniek hecht grote waarde aan preventie en veiligheid op de werkvloer en leidt daarom...
Lees verder
Winkels Techniek bouwt mee aan hybride OK ZGT Almelo
15 mei 2018
Op de locatie Almelo van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) werd kortgeleden de hybride operatiekamer in gebruik genomen. Deze hypermoderne OK combineert een conventionele OK met een röntgenkamer. Dit maakt het mogelijk om tijdens operaties met...
Lees verder
Utiliteitswerk in de zorg zie ik als een kerncompetentie van Winkels
Martijn Endeman, Gebr. Meijer Bouwbedrijf (Raalte) - Angeli Custodes Raalte