Over ons

Winkels Techniek is een technisch dienstverlener die al jarenlang flexibele oplossingen biedt op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Vanuit diverse vestigingen in Oost-Nederland voorziet Winkels Techniek onder meer woningcorporaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie van techniek en diensten die concreet bijdragen aan hun succes.

Technisch excelleren

Techniek is een belangrijk middel om beter te presteren en doelen te bereiken. Winkels Techniek ondersteunt haar klanten hierbij door te excelleren op de gebieden elektrotechniekwerktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Met de nieuwste technieken en op basis van samenwerking creëren we complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan uw activiteiten. Beleef ons palet aan diensten en techniek waarmee u eindeloos mag variëren!

Samenwerking

Wij staan voor de integrale samenwerking en verbinding die ervoor zorgt dat de oplossing uw verwachtingen waarmaakt of zelfs overtreft. Wij zijn een totaal ontzorgende en integrale partij die gericht is op nauwe samenwerking met haar bouwpartners binnen de meest innovatieve contractvormen. Denk aan Design & Build-contracten of Design, Build & Maintain-contracten waarbij we in het voortraject constructief meedenken over de functionaliteit van een gebouw. Voorbeelden hiervan zijn de projecten bij Unipro en Stork Thermeq.

Vertrouwen speelde een sleutelrol in onze samenwerking. Winkels Techniek had alle kennis in huis om in co-creatie onze innovatieve ideeën en ambities waar te maken.

Maurice Beijk, Unipro

Verantwoordelijkheid

De mensen van Winkels Techniek geven het gezicht aan de kwaliteit die we dagelijks leveren. Uiteraard hebben zij de diepgaande technische kennis die u mag verwachten van een professioneel technisch dienstverlener. Het zijn met name de proactieve houding, de gedrevenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van onze mensen, van VMBO tot universitair niveau en van startend tot zeer ervaren, die ervoor zorgen dat opdrachtgevers 'fan' van Winkels Techniek worden en nooit meer de behoefte hebben aan een andere installatiepartner.

Een opvallend detail vond ik de sterke inhoudelijke kennis van de monteurs en hun proactieve houding. Vanuit hun eigen kennis zochten zij zelf naar oplossingen, namen deel aan discussies en probeerden fouten zelf te verhelpen.

Rik Nieuweweme, Ziekenhuis Groep Twente

Kwaliteit

Om uitstekend onderbouwde adviezen en vakwerk te kunnen leveren, investeert Winkels Techniek continu in de scholing van haar personeel. Hiermee staan zij borg voor technische kennis, kwalitatief maatwerk en een klantgerichte instelling. Onze organisatie kent een hoge mate van flexibiliteit door onze platte organisatie en korte lijnen, waarbij het klantbelang voorop staat.

Als familiebedrijf met historie gaan we voor langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers en ons personeel. Tot op topniveau zijn opdrachtgevers enthousiast over wat onze mensen weten neer te zetten. En daar zijn we trots op.

Eddy en Henk Winkels, Winkels Techniek

Innovatie

Winkels Techniek heeft de juiste kennis, kunde en knowhow in huis om ieder uitdagend project tot een succes te maken. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en mogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken, of het nu gaat om duurzaamheid, flexibiliteit of kostenbesparing. Als sparringpartner denken onze mensen met u mee en komen zij met optimale oplossingen voor uw situatie.

"Ik zie Winkels als een innovatieve en proactieve partij. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en komen met nieuwe ideeën en vormen. Dit is onmisbaar om goede aanbiedingen te maken en duurzaam te kunnen bouwen."

Dinand van den Berg, Goossen Te Pas Bouw

Compleet en geïntegreerd

Ons complete en geïntegreerde aanbod van techniek en diensten is mogelijk gemaakt door het samenvoegen van de drie gerenommeerde installatiebedrijven Hillen Installatietechniek B.V., Emsbroek Installatietechniek B.V. en Disselhorst Installatietechniek in het huidige Winkels Techniek. Hiermee bieden we de elkaar aanvullende expertises Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en ICT & Beveiliging aan onder één dak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Winkels Techniek voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Actueel

Bewust bouwen aan BREEAM-project Demcon
01 november 2022
Op Kennispark Twente wordt op dit moment het nieuwe hoofdkantoor van Demcon gebouwd. Een bouwproject waarbij zoveel mogelijk aan de wens van Demcon wordt voldaan om de MVO-doelstellingen bij de nieuwbouw zichtbaar te maken. Er is dan...
Lees verder
Rapport Connect2030 – ontwikkelingen in de technieksector
30 september 2022
Deze week verscheen het rapport Connect2030 over de toekomst van de technieksector. Het rapport geeft een beeld van de ontwikkelingen waar Nederland op weg naar 2030 mee te maken krijgt en welke rol de techniek daarin speelt. Met als...
Lees verder
Certificaat gasbluscentrale voor brandveiligheidsspecialisten Winkels
13 april 2022
De brandveiligheidsspecialisten van Winkels Techniek hebben recentelijk hun certificaat voor het installeren, inbedrijfstellen en programmeren van de gasbluscentrale van Siemens mogen ontvangen. Daarmee breidt het bedrijf de...
Lees verder
Winkels Techniek komt met doeltreffende technische oplossingen.
Niels Vis, FC Twente - Vernieuwd camerasysteem voor FC Twente