Studenten en BBL'ers

De jeugd heeft de toekomst, zo luidt het gezegde. Daarom investeert Winkels Techniek continu in aanstormende monteurs en ingenieurs binnen de installatiebranche. Bijvoorbeeld via onze gewilde stageplekken, waar studenten en BBL'ers onder professionele begeleiding onmisbare praktijkervaring opdoen – op ieder niveau.

Winkels Techniek is een erkend leerbedrijf en onderhoudt nauwe contacten met onderwijsinstellingen, zoals Saxion Hogeschool in Enschede. Zie hieronder voor onze stage- en afstudeermogelijkheden. Wat ga jij bereiken bij Winkels Techniek?

“De kwaliteit van de schoolverlaters bepaalt onze kwaliteit! Daarom zetten wij ons in om studenten meer van de praktijk te laten zien en hen te inspireren.”

Eddy Winkels, directeur Winkels Techniek en gecommitteerde bij Saxion in Enschede

Stage Installatietechniek (mbo)

Doe jij een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4 en zoek je een mbo-stageplaats in de installatietechniek? Meld je dan bij Winkels Techniek voor meer informatie over onze mbo-leerwerkplekken binnen bijvoorbeeld elektrotechniek of de werktuigbouw en doe waardevolle praktijkervaring op!

Lees meer

stage-installatietechniek

BBL-stage

Ben jij ook zo’n klusser waarvan de handen gaan jeuken als de deurbel het niet meer doet, de televisie stoort of de kraan lekt? En ben je toe aan het echte werk? Stuur dan je cv op naar Winkels Techniek en maak kennis met de wereld van de techniek!

Lees meer

bbl-stage

Vacatures

Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons toesturen via .

Winkels I&S heeft haar inkoop en logistiek goed geregeld.
Roland Haafkes, Bonned Contractors - Fundashon Mariadal Bonaire