Actueel

Installatietechniek voor het Innovatiepad in Enschede

24 mei 2017

Het is zover: de aanleg van het Innovatiepad op het Kennispark in Enschede is begonnen! Het Innovatiepad is een nieuw fiets- en wandelpad dat de doorgang gaat vormen van station Kennispark naar de ingang van Universiteit Twente. De route moet bijdragen aan de doorontwikkeling van Kennispark van een bedrijventerrein naar een Innovatiecampus. Daarnaast draagt het pad bij aan de aantrekkelijkheid en de vindbaarheid van bedrijven op de campus.

Aanleg technische systemen

Winkels Techniek realiseert de installatie van verschillende technische systemen langs het Innovatiepad. Er worden o.a. wifi-zenders geplaatst, oplaadpunten in de banken, ledverlichting voor de lichtgevende boom en de fontein, zonnepanelen en basisvoorzieningen bij het fietsgebouw. Het uitgangspunt bij de installaties is innovatie.

Nieuw kantoorpand

Naast het Innovatiepad worden er ook andere stappen gemaakt in de doorontwikkeling van het Kennispark. Eén daarvan is de bouw van het nieuwe kantoorpand voor de gezamenlijke huisvesting van Winkels Techniek, Demcon, Switch IT, Convergence, ProLeiT, Metric Control, OV Software, Moteq en InfoTopics. Hiervoor gaat dit jaar nog de eerste schop in de grond.

 

Installatietechniek voor het Innovatiepad in Enschede
Terug
  • Delen:
Winkels I&S heeft haar inkoop en logistiek goed geregeld.
Roland Haafkes, Bonned Contractors - Fundashon Mariadal Bonaire