Actueel

Toegangscontrolesysteem voor Aventus

23 april 2020

Aventus heeft de vernieuwing van zijn toegangscontrolesystemen deze maand definitief aan Winkels Techniek gegund. De werkzaamheden zijn direct gestart en hebben een initiële looptijd van vier jaar. Lees in dit item meer over het toegangscontrolesysteem en de belangrijke speerpunten van deze opdracht.

Aventus is dé school voor middelbaar beroepsonderwijs in de Stedendriehoek. De school heeft circa 11.000 studenten, 1.100 medewerkers en biedt ruim 200 opleidingen vanuit 6 schoolgebouwen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Binnen deze gebouwen staat het creëren van een ‘thuisgevoel’ centraal. Aventus realiseert dit met verschillende speerpunten, waarvan veiligheid er een is. Een betrouwbaar toegangscontrolesystemen draagt bij aan deze veiligheid. 

Toegangscontrolesysteem

Aventus maakt gebruik van AEOS-software en zocht een toekomstbestendig toegangscontrolesysteem dat naadloos aansluit op de huidige software. Onze beveiligingsspecialisten adviseerden om het NEDAP AEOS blue-model te implementeren. Dit model sluit niet alleen naadloos aan op het huidige systeem, de software is ook makkelijk aan te passen naar nieuwe mogelijkheden voor beveiliging in de toekomst. Daarnaast voldoet het model aan de wens van Aventus om het systeem zo duurzaam mogelijk te implementeren.

Winkels Techniek is verantwoordelijk voor het aansluiten en in bedrijf stellen van het volledige toegangscontrolesysteem in de zes bestaande én eventuele nieuwe gebouwen. 

Gebouwgebruikers en bedrijfsprocessen

Minimale overlast voor gebruikers van het gebouw en de doorgang van bedrijfsprocessen staan centraal bij de implementatie. Daarom stemmen we alle werkzaamheden nauwkeurig af op de agenda en bedrijfsprocessen van Aventus. Onze beveiligingsspecialisten hebben veel ervaring met deze implementatie binnen organisaties met een gelijkwaardige complexiteit. Zoals bij Ziekenhuisgroep Twente. Door onze ervaring hebben we een goede basis van waaruit wij vakkundig en adequaat handelen.

Nedap Expert Partner

Winkels Techniek is expert op het gebied van AEOS toegangscontrolesystemen en mag zichzelf met trots Nedap Security Management Expert Partner noemen. Deze titel toont aan dat bedrijven over de juiste kennis beschikken om geavanceerde AEOS-toegangsverleningssystemen te ontwerpen, configureren en installeren. Onze beveiligingsspecialisten volgen jaarlijkse trainingen en hebben daardoor vergaande kennis over AEOS-producten. Dit stelt hen in staat om waardevolle integraties te bouwen met third-party software van Nedap Technology Partners.

Meer informatie

Winkels Techniek heeft aantoonbare ervaring met ombouwwerkzaamheden van toegangscontrolesystemen bij complexe organisaties. Heeft u vragen over uw toegangscontrolesysteem of zoekt u een partner voor uw ict en beveiliging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze ict en beveiligingsspecialisten.

Gerelateerde projecten

Kernactiviteiten

 

Toegangscontrolesysteem  voor Aventus
Terug
  • Delen:
Geschikte mensen die weten hoe in ziekenhuizen gewerkt moet worden
Fred Braker, ZGT Almelo - ZGT Ziekenhuis Almelo