Privacy Policy

Dit is de privacy verklaring van Winkels Techniek B.V., gevestigde aan de Euregioweg 255, 7532 SM Enschede, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 06055740.

Winkels Techniek verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet.

Winkels Techniek verzamelt persoonsgegevens over u doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt.

Wij hechten veel waarde aan een transparante en betrouwbare dienstverlening. In dat kader vinden wij het belangrijk dat u weet welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden we deze persoonsgegevens gebruiken. Winkels Techniek staat er in ieder geval voor in dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele Privacy Statement is altijd te vinden op www.winkelstechniek.nl.

Verwerking van persoonsgegevens

Winkels Techniek legt in het kader van haar dienstverlening persoonsgegevens vast. Dit is o.a. het geval wanneer u klant van ons bent, reageert op een vacature van ons of anderszins contact met ons heeft. Het gaat hierbij om gegevens zoals contactgegevens, factuurgegevens, functiegegevens en/of opgegeven interesses. De gegevens worden door uzelf verstrekt, maar kunnen ook afkomstig zijn van een derde.
Winkels Techniek gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende afspraak/ overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en interne bedrijfsvoering, en om klanten van nieuwe producten en diensten van Winkels Techniek op de hoogte te houden.

Delen met anderen

Winkels Techniek verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe lang we gegevens bewaren

Winkels Techniek zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze zijn verzameld.

Beveiliging

Winkels Techniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Klikgedrag en IP-adres

Op de website www.winkelstechniek.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden op basis van IP-Adres. Het doel hiervan is om de gebruikservaring van de website en de diensten te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de website te plaatsen. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van het IP-adres van uw computer. Dit IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het internet bezoekt. Ze kunnen gebruikt worden om te zien welk gebruik er van de website wordt gemaakt en voor het opstellen van analyses en rapportages.

Cookies

Winkels Techniek maakt voor haar website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij bezoek aan de website wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u onze website bezoekt. U kunt in uw browser cookies altijd buiten werking stellen.

Winkels Techniek en andere websites

Op de website van Winkels Techniek treft u een aantal (hyper)links aan naar andere websites. Winkels Techniek draagt echter geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang door die partijen met uw persoonsgegevens. Lees hiervoor de privacy statement van de website die u bezoekt.

Vragen / klachten

Indien u vragen of een klacht heeft over de wijze waarop Winkels Techniek omgaat met uw persoonsgegevens kunt u per e-mail contact opnemen via info@winkelstechniek.nl of per post: Winkels Techniek B.V., Euregioweg 255, 7532 SM Enschede.

Winkels Techniek – november 2020

Actueel

Snelle transformatie naar modern en gasloos complex
19 oktober 2020
Begin dit jaar transformeerde Winkels Techniek in vijf maanden tijd een kantoorpand in Rijswijk naar een modern en gasloos appartementencomplex. Het complex is voorzien van 128 appartementen, een lounge- en fitnessruimte en een sauna....
Lees verder
Hybride Intensive Care voor Medisch Spectrum Twente
06 oktober 2020
Met de bouw van een hybride Intensive Care is het MST in Enschede snel in staat om extra IC-capaciteit te regelen wanneer een tweede COVID-19 golf uitbreekt. MST vroeg Winkels Techniek om mee te denken over slimme oplossingen voor deze...
Lees verder
Levensloopbestendige woningen voor De Amerrank
07 september 2020
Winkels Techniek verzorgt in samenwerking met Aannemingsbedrijf Draisma de renovatie van 53 appartementen van woon-zorgcomplex De Amerrank te Amersfoort. Alle appartementen worden levensloopbestendig gemaakt en zijn ontworpen volgens de...
Lees verder
Winkels I&S heeft haar inkoop en logistiek goed geregeld.
Roland Haafkes, Bonned Contractors - Fundashon Mariadal Bonaire